Case Study

Pigott – DIRTT

When Local DIRTT Partner Pigott re-imagined their Green Learning Center, they created a space for their team and clients alike. The result is a workplace where their team can do their best work and visiting clients are inspired. Filled with a variety of solutions, the space lets Clients experience the breadth of DIRTT capabilities.

Surrounded by possibilities, Clients can envision how the solutions will impact their own spaces. With DIRTT and some strategic space planning, Pigott renovated the space without needing to expand the building. DIRTT millworks punctuates the central plaza of the space. An imbedded, touch-sensitive monitor in the conferencing area provides an intuitive solution for meetings. Microperforated ceiling tiles bring the right aesthetics and acoustics to smaller meeting rooms.


Solutions

Accessories
Access Floor
Barn and Pivot Doors
Bespoke Ceiling
Combination, glass clerestory, glass and solid walls
Cornice
Fold-Down Desks
Java Center
Timber Frame
Corning Willow Glass
Back painted and magnetic back painted glass
Etched Glass

Designed by

Shyft Collective

Solution Partners

DIRTT
Pigott