City of London – 10th Floor

Recently the City Manager requested that the Legal department move up to the 10th floor of City Hall. This required a complete overhaul of the space as the existing layout was inefficient and had never been renovated. There was a requirement for more private offices and additional room for support staff. In order to accomplish all this quickly and efficiently they looked to Verto360 to build out the space.

We were able to bring light, colour and functionality to the space for the Legal team. The Reception counter allows for a secure yet accessible space for the team to receive members of the public. Magnetic Markerboard tiles were used in the offices and meeting spaces to allow for easy recording of ideas during meetings. Backpainted glass tiles add colour to the space and the glass walls and doors make for a bright, airy environment.

The result is a beautiful, functional space for the Legal Team to interact and work in.

Solutions

Powdercoated Barn Doors
Backpainted Glass Tiles
Writeable Surfaces
Glass Fronts
Solid Walls
Corian Countertop

Designed by

City of London

Solution Partners

DIRTT
PCI Installations
Vanderschaaf Countertops

DO YOU HAVE A SIMILAR SPACE?

If you have a similar space you're planning, we can help you SEE IT, COST IT & TIME IT using the Verto Approach. Contact us today to discuss your plans.